Linkse media VS op zwart zodra ‘de boodschap’ in gevaar komt

Krampachtig vasthouden aan het linkse superioriteitsgevoel levert bizarre tv op

0
46

Dave Cullen heeft een prachtige video gemaakt van de censuur van de linkse media in de Verenigde Staten. Nou ja, censuur? Op zwart gaan is wellicht een betere definitie van het hele gebeuren. Er is voor deze media alles aan gelegen om een bepaald beeld, steeds maar weer, neer te zetten. Ongegeneerd worden er allerlei ‘trucs’ uit de kast gehaald om maar krampachtig het linkse morele superioriteitsgevoel (lees: gelijk) vast te houden. 

“Vind je het niet verschrikkelijk zodra jouw politieke boodschap om zeep wordt geholpen voor de ogen van jouw kijkend publiek die je zo wanhopig probeert te ‘brainwashen'”, luidt het begin van de video van Dave Cullen. Wat vervolgens is te zien zijn een paar voorbeelden van netwerken in de Verenigde Staten waar ineens een ongepast geluid te horen is en in paniek de ‘stekker’ eruit wordt getrokken.

Linkse media op zwart
Foto: Teleurstelling alom bij presentator zodra een ‘storing’ is. (Bron: Screenshot YouTube video When the Mainstream Media’s Identity Politics Narrative Collapses)

Het toneelspel na deze ‘storing’ is verbijsterend. De verrassende blikken van de presentatoren zullen niet misstaan onder de noemer cabaret. Tenslotte struikelt er een presentatrice van MSNBC over haar eigen verbazing als er ineens een ‘African American’ Donald Trump-aanhanger redelijk zijn verhaal (lees: tegendraads, want Trump) doet voor hun camera’s. Kortom, waanzinnige video van Dave Cullen. Die blijven wij in de gaten houden.

Do yourself a favor. Stop watching television. Seek the truth online.
Dave Cullen