Gevestigde politieke partijen gaan over lijken

Thierry Baudet, Pim Fortuyn en de demoniseerterreur van 'progressief' links

0
164

Net als in 2002 tijdens de opmars van de Goddelijke Kale Pim Fortuyn moet het nieuwe populistische geluid kapot. Thierry Baudet en consorten zijn hoe dan ook gevaarlijk en zo racistisch als de neten. 

Dat is in ieder geval zo als je DDR66 moet geloven. Vice-premier Ollongren zegt dat Baudet gevaarlijk is dan Wilders. Dat Wilders met zijn PVV zetels aan het inleveren is, heeft daar uiteraard niets mee te maken. Het tweemansleger van het FvD deed vervolgens aangifte van smaad en laster.

Afgelopen vrijdag was dan de de Grote Landelijke Lijsttrekkers FvD-demoniseershow in De Balie te Amsterdam. Waar met name Alexander ‘Penthouse’ Pechtold gluiperig te werk ging met in zijn slipstream de andere linkse mannen Jesse Arafat van GroenLinks en Lodewijk Asbak van de PvdA.

Net als in 2002 gaan de aanvallen niet over de ideeën of plannen met Nederland, maar worden Pim Fortuyn en Thierry Baudet als racisten neergezet. Nu is Baudet het gevaar. Niet voor Nederland, maar voor de zittende elite en daarom moet Baudet kapot. Pechtold en co gaan letterlijk over lijken en dat geeft deze video duidelijk weer.

FvD-demoniseershow in De Balie FvD-demoniseershow in De Balie Pim Fortuyn wordt door Marcel van Dam een minderwaardig mens genoemd. Pim Fortuyn wordt door Marcel van Dam een minderwaardig mens genoemd. Gelukt! Fortuyn is dood gedemoniseerd

Bron foto’s: screenshots YouTube.