Extreemlinkse website Konfrontie doet oproep feestje van auteur Lukkassen te verstieren

"Laten we er met veel mensen zijn, geef ze de ruimte niet!"

0
104
Sid Lukkassen over de bijeenkomst van zijn nieuwe essaybundel “Levenslust en Doodsdrift”, een bundel met essays over cultuur en politiek in het huidige cultuurmarxistische tijdperk.
Sid Lukkassen over de bijeenkomst van zijn nieuwe essaybundel “Levenslust en Doodsdrift”, een bundel met essays over cultuur en politiek in het huidige cultuurmarxistische tijdperk. (Bron foto: screenshot fragment YouTube/PowNed)

In de 61e Batavieren podcast is de VVD-raadslid en publicist Sid Lukkassen te gast om onder andere te praten over zijn nieuwe essaybundel ‘Levenslust en Doodsdrift’, een bundel met essays over cultuur en politiek in het huidige cultuurmarxistische tijdperk. In de podcast heeft Lukkassen het over hoe Nederland in tweeën aan het splijten is: de wensdenkers tegenover de realisten.

In de podcast doet Dr. Sid Lukkassen (studeerde geschiedenis en filosofie) een oproep aan de luisteraars/donateurs, die mee hebben gedaan aan de crowdfunding om het boek te bewerkstelligen, om naar de bijeenkomst van 2 december in Arnhem te komen. Het moet tenslotte samen gevierd worden dat het boek gepubliceerd is en om deze donateurs gelijk te bedanken. Wat Lukkassen wellicht niet had verwacht, is dat zijn oproep ook is gehoord in de radicale linkse hoek.

Op de extreemlinkse website Konfrontie Online is er een oproep geplaatst om deze bijeenkomst te verstoren. De activisten willen een tegendemonstratie houden. Gelukkig laat Lukkassen en zijn aanhang zich niet kennen. “Wij laten ons niet intimideren, wij hebben voor beveiliging gezorgd en zorgen ervoor dat het gezellig blijft. Die mensen moeten maar een keer een dikkere huid kweken inplaats van dingen te saboteren.”

De oproep van de website Konfrontatie Digitaal luidt:

“Op 2 december heeft Sid Lukkassen, geestverwant van Thierry Baudet en Paul Cliteur, een ruimte in Arnhem afgehuurd om zijn nieuwe boek Levenslust en Doodsdrift te presenteren. Lukkassen publiceerde eerder zijn nazistische gedachtengoed onder de titel Avondland en identiteit.

Plaats: Cafe Brigant, Apeldoornsestraat 4A, Arnhem
Tijdstip: 19 uur

Laten we er met veel mensen zijn, geef ze de ruimte niet!”