Pat Condell over ‘free speech on campus’

Vlogger sloopt actievoerende 'progressieve' studenten op universiteiten in het Verenigd Koninkrijk

0
111

Bam! Spot on! Vanaf vandaag ook een sectie vlog op dit platform en hoe kan je zo’n categorie nou beter te beginnen dan een vlog van baas Pat Condell. 

De atheïstische Engelse komiek en auteur staat bekend om zijn vlijmscherpe vlogs. Moedig is de Engelsman, want vandaag de dag zijn er niet veel mensen die de spotlights opzoeken om de islam keihard te bekritiseren. In Nederland was Condell voor het eerst op televisie toen Hans Teeuwen de Engelsman introduceerde bij Zomergasten. Teeuwen was zeer onder de indruk van de dappere en treffende Condell.

Nu de eerste vlog van Condell bij DVHVW… Condell bezit vele pareltjes, maar vandaag een minder bekende vlog. Opgenomen begin 2015 en Condell geeft de actievoerende progressieve studenten op de universiteiten er flink van langs. Studenten begonnen te eisen dat zij het recht hebben om zich comfortabeler te voelen en de term ‘safe space’ was geboren. Condell haalt tevens de tumor van het vrije woord aan: studenten met een andere mening op universiteiten worden kapot gemaakt en er is geen kans voor debat. “Time to stop indulging privileged militant “progressive” puritan bigots.”

Dames en heren… Pat Condell!