Schaars geklede vrouwen en verwarrende signalen

"Be as slutty as you like - Slutwalks are ludicrous"

0
1047

Nog één! Nog één! Nog een Black Pigeon Speaks, alsjeblieft? Okéeee. Nou welke dan? De aantrekkelijke video over de ‘Slutwalk’ in Canada. De verwarrende signalen die mannen krijgen van vrouwen zodra zij zeer schaars zijn gekleed.

Laten we allereerst duidelijk stellen dat je je poten thuis dient te houden wanneer een dame schaars gekleed is of niet. Wat wel altijd lastig zal blijven voor mannen is de wonderbaarlijke verontwaardiging van de dames zelf over het feit hoe zij gezien worden door, met name, het andere geslacht: sexy objecten. Dat dit biologisch zeer goed te verklaren is komt blijkbaar als een schok voor deze vrijgevochten vrouwen. En daar ligt gelijk het probleem: feminisme anno 2017 heeft niet zoveel met biologie. Zij denkt dat het brein van beide geslachten in nature hetzelfde/gelijk zijn en misschien nog erger zij denkt hun eigen wereld te kunnen kneden inclusief die van mannen.

Mocht dit nieuws zijn en je kunt dit accepteren het volgende: wees bewust van jouw voorkomen. Paradeer topless over het strand in een kort bikini-broekje. Draag met flair dat te korte zomerjurkje. ‘Be free, be a slut or dress like one, do what you want that’s the freedom you have’. Het is aan de man om op een gepaste manier om te gaan met schaars geklede vrouwen, maar wees niet verrast dat jouw voorkomen als sexy wordt gezien of zelfs als object. Hoe abject dit ook eventueel is in jouw beleveniswereld. Het is simpelweg niet kneedbaar.