SIRE lanceert clip: “Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijn?”

Nu achterover leunen en afwachten op de reacties van de gendersekte... 1, 2, 3 ja hoor

0
150

SIRE heeft een clip gelanceerd dat jongens – jongens moeten zijn. Voorzichtig zegt SIRE nog wel ‘meisjes zijn gelijk aan jongens’, maar dat weerhoudt de gendersekte en sommige media er niet van om hun op zijn zachts gezegd hun verbazing te uiten over deze campagne. 

De videoclip ging vanmorgen rond op het internet en het duurde nog geen halve dag totdat feministen, leden van de gendersekte en deugende media op Twitter hun gal spuwen over deze ‘omstreden spot’. Er wordt, zoals wel vaker, totaal voorbij gegaan aan de inhoud van de video. Er zijn zelfs moeders die niet weten hoe zij dit aan hun kinderen thuis uit moeten leggen. Hopelijk snappen de kinderen en heeft moeders vanavond op zijn minst een vieze broek te wassen.

Het was natuurlijk een kwestie van tijd voordat deze ophef zou beginnen. Het is elke keer dezelfde cyclus. Biologie wordt door de gender feministische clan totaal genegeerd en iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Prima dat laatste, maar de boodschap is dat meiden en jongens niet hetzelfde zijn – biologie mensen! – en rem de mannen van morgen niet af. Simpel.