Verkiezingstijd dus het moddergooien is begonnen

FvD moet kapot - Georkestreerde smeercampagne van coalitie en de mainstream media volgt

1
75
Verkiezingstijd FvD onder vuur. MSM wil maar één beeld weergeven: FvD is slecht.
Verkiezingstijd FvD onder vuur. MSM wil maar één beeld weergeven: FvD is slecht. (Bron foto: screenshot YouTube Geen Stijl)

Het is verkiezingstijd en het moddergooien is begonnen. Zonder helder en scherp op elkaars argumenten in te gaan, wordt er een rookgordijn gecreëerd en is er een georkestreerde smeercampagne gericht op het Forum van Democratie.

Of u nou voorstander bent of niet van Sherry Banket en zijn partij is niet van belang om in te zien dat er weer de oude truc van stal is gehaald om het FvD te demoniseren. Op een enge manier, van met name DDR66 – gedekt door de coalitie, worden uitlatingen bewust geniepig uit zijn context gehaald en zo weer aan elkaar gezet zodat er dikke racismekaart op tafel kan worden gegooid. Het tekent de armoe en de angst van de gevestigde politiek om, zo lijkt het, georganiseerd gezamenlijk een rookgordijn op te werpen en niet in te gaan op de pijnlijke discussiepunten.

Kajsa_Ollongren
Kajsa Ollongren gaat indien nodig over lijken. (Bron foto: Wikimedia Commons)

Van de lezing van vice-premier Kajsa Ollongren in Nijmegen tot partijgenoot Bas Paternotte bij radio staatsomroep 1 – van Tom Jan Meeus, politiek commentator van NRC bij radio staatsomroep 1 tot het dekken van Ollongren door minister-president Mark Rutte (“Het past, ook met persoonlijke voorbeelden en  invulling, de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties om hieraan deel te nemen”) in het briefje van Rutte is de elite bezig met het ‘gevaar’ Baudet. En hij moet kapot! Echt dood! Uh monddood…

Tevens kunt een hysterische Nieuwsuur verslaggeefster hier zien. Gelukkig is in Den Haag nog wel Tom Staal van Geen Stijl en stelt in ieder geval ook de juiste vragen aan de tegenstanders van Baudet en luistert naar een verbijsterde voorman van het FvD. Uiteraard blijft Groen Links niet achter en zegt Jesse Arafat dat de uitingen (?) van het FvD alle kenmerken hebben van racisme.

Jezus DVHVW wat een pro-Fvd stuk, heb jullie geen kritiek? Ohja zeker. Naast het regelmatig terugkomende gezanik van Baudet over klassieke muziek, ga je niet als politicus van ideeën wisselen met een extreem-rechtse figuur zoals Jared Taylor en binnen de partij is er ook van alles aan de hand. Het is begrijpelijk dat democratisch gemiereneuk het groeiproces stagneert, maar rancuneuze (oud) FvD’ers bij een stokende Humerto Tan met een verhaal over eenrichtingsverkeer wekt de schijn van een ondemocratische beweging. Naïviteit lijkt de partij en zeker de voorman te achtervolgen. Dat gezegd hebbende wordt er terecht een lijn getrokken door Sherry Banket en zijn advocaat The Hidmeister. Dit georkestreerde demoniseer van smaad en laster geeft de Volkertjes een vrijbriefje om een Fortuyntje te plegen.

Tweet FvD smaad

 

De conclusie is al eens eerder gemaakt: er is geen zak geleerd de laatste 16 jaar. De gevestigde orde over lijken.

 

 

 

1 COMMENT

Comments are closed.